Voor wie is reminder.nl?

Voor bedrijven

Reminder Nederland B.V. wil met reminder.nl voorkomen dat het Nederlands bedrijfsleven op onnodig hoge kosten wordt gejaagd. reminder.nl biedt ondernemingen een zo transparant mogelijk overzicht van hun overeenkomsten, zodat ze bijtijds reageren op het moment dat een opzegtermijn nadert.

Want hoe is de praktijk? Bij het aangaan van verbintenissen onderhandelen bedrijven doorgaans stevig en uiteindelijk nemen ze een afgewogen besluit. Een contract wordt opgemaakt, getekend en verdwijnt ergens in een map. Weet u echter nog wanneer uw huurcontract afloopt? Of de contracten met uw telefoonaanbieder? Elk contract heeft een eindigheid, met opzegvoorwaarden en opzegtermijnen. Het bedrijfsleven verdient ‘goud geld’ aan contracten die automatisch worden verlengd of die van een eerste periode automatisch worden omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Bedrijven hebben hun administratie meestal ingericht op klanttransacties. Heel begrijpelijk.

Hoe helpt reminder.nl bedrijven onnodige verplichtingen te voorkomen?

Zodra een opzegtermijn of belangrijke datum nadert, stuurt reminder.nl een zogenaamde ReminderAlert naar de contractbeheerder of andere belanghebbende. Deze service bevat tevens direct bruikbare opzegbrieven, waarmee overeenkomsten pro forma en formeel worden opgezegd.

Bedrijven onderschatten nogal eens het aantal overeenkomsten, dat ze zijn aangegaan. Reminder.nl helpt bedrijven met het inventariseren van deze overeenkomsten, en levert indien gewenst administratieve ondersteuning om overeenkomsten op te vragen bij contractpartijen, contracten scannen, lezen, archiveren, en om reminder.nl te laden met alle overeenkomsten en garanties. Reminder Nederland B.V. levert bedrijven de oplossing om ‘Turn Key’ aan de slag te kunnen gaan met reminder.nl. Dit tegen een vast, vooraf overeengekomen prijs. Bij het Premium Abonnement en Excellent abonnement is deze inventarisatie overigens inbegrepen.

reminder.nl richt zich met het Economy Abonnement op kleine zelfstandigen en ZZP'ers. Terwijl het Business Abonnement, Premium Abonnement en Excellent Abonnement geschikt zijn voor grotere ondernemingen.

Gereduceerd tarief non-profit instellingen

reminder.nl is een maatschappelijk betrokken onderneming. Daarom biedt het tegen een gereduceerd tarief abonnementen voor non profit instellingen zoals verenigingen en stichtingen.