Klanten aan het woord

Kees Brouwer | Directeur - IDDS

Kees Brouwer | Directeur

Inzicht door overzicht!

Reminder.nl heeft voor ons overzicht en inzicht gegeven in vele belangrijke documenten die we in ordners hadden opgeslagen. Nu is alles digitaal en eenvoudig te bekijken voor onze gebruikers, afdelingen en locaties. Het direct kunnen inzien van documenten, eenvoudig kunnen delen van documenten en het op tijd binnen krijgen van ReminderAlerts voor de verschillende verantwoordelijke ontvangers maakt de tool voor onze organisatie compleet. Nooit meer iets vergeten en altijd op tijd zijn om te onderhandelen over nieuwe contracten bespaart enorm.

Offertes beheren
Wij gebruiken reminder niet alleen voor het beheren van onze contracten maar ook voor het op tijd nabellen van onze offertes. Alle belangrijke gegevens van offertes staan in het reminder systeem en stelt ons in staat om op tijd de klanten na te bellen. Het systeem zorgt ervoor dat we proactief kunnen opereren naar onze klanten, en dat levert extra omzet op.

www.idds.nl

Kees Brouwer | LinkedIn

Willem Vriend | Directeur - Van Wezel Accountants en Adviseurs

Willem Vriend | Directeur

Kostenbesparing door actief contractbeheer!

Begin 2013 heeft Peter Murauer mij uitleg gegeven over Reminder. Wij zijn kort daarop gestart met de implementatie welke door Peter persoonlijk is begeleid. Reminder beheert sindsdien onze lopende contracten. Wij worden door Reminder actief per email op de hoogte gehouden van aflopende contracten waardoor niet langer noodzakelijke contracten tijdig worden opgezegd.


We zijn zeer tevreden over de werking van de toepassing en de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Slapende overeenkomsten worden tijdig opgezegd en contractsverlengingen vinden bewuster plaats, hetgeen kostenbesparend werkt.


www.vanwezelacc.nl

Willem Vriend | LinkedIn

Pim den Heijer | Financial Manager - Pimarox

Pim den Heijer | Financial Manager

Het gemak en de zekerheid dat je niets vergeet is erg geruststellend!

Eind vorig jaar is Peter langs geweest met het concept “reminder”. Het leek ons erg handig voor de SLA’s die wij bij verschillende klanten hebben afgesloten en bijv. de verzekeringen, huurcontract e.d.

Alles werd keurig door Reminder ingescand en opgeslagen. Al tijdens het inscannen en opstarten voor het gebruik van Reminder heeft het product zich bewezen. Vanaf elke locatie ter wereld waar een internet verbinding is, kun je de documenten inzien en benaderen. Daarnaast wordt je ruim van te voren op de hoogte gehouden wanneer een contract afloopt. Inmiddels kijken we binnen Pimarox naar wat er nog meer in Reminder kan worden gezet.

Het gemak en de zekerheid dat je niets vergeet is erg geruststellend.


www.pimarox.nl

Pim den Heijer | LinkedIn

Hans Oudshoorn | Directeur - Albert Heijn Warmond

Hans Oudshoorn | Directeur

Al binnen 8 weken na gebruik van reminder.nl waren de eerste besparingen binnen!

Samen met reminder.nl bouwt AH Warmond de stijgende lijn uit. In een interview met reminder.nl vertelt Hans Oudshoorn, directeur van de Albert Heijn, dat hij al binnen 8 weken de eerste besparingen had gerealiseerd met reminder.nl. Direct inzicht in alle documenten, het gemak van het kunnen delen van documenten met daarbij de ReminderAlerts in mijn email is een absolute uitkomst voor ons bedrijf.

‘Een abonnement met reminder.nl bespaart en dat wil iedereen toch als ondernemer’.

www.ahwarmond.nl

Hans Oudshoorn | LinkedIn

Marcel Wesseling | Directeur - Wesseling Logistics

Marcel Wesseling | Directeur

Besparen met één groot digitaal archief

Met reminder.nl nemen wij afscheid van al onze ordners met overeenkomsten. Alles is nu op één plek online voorhanden, en met de zoekfunctie is ieder contract eenvoudig en snel boven tafel.

De ReminderAlerts laten wij versturen naar de contractverantwoordelijke, maar ik ontvang ze zelf ook in mijn mailbox. Het geeft me een gevoel van zekerheid. De mensen van Reminder Nederland hebben hier op kantoor gezeten en ons contractbeheer compleet in kaart gebracht. Ik heb me persoonlijk verbaasd wat je als bedrijf in al die jaren eigenlijk aan overeenkomsten aangaat. Koninklijke Wesseling bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Ik beschik nu over een digitaal archief van meer dan 125 contracten, overeenkomsten en dossiers. 

De volgende stap voor ons is besparen. Het inzicht, overzicht en de controle over opzegtermijnen geeft zekerheid in tijdig onderhandelen. De kosten van het Abonnement Op Maat zien wij als startpunt voor behoorlijke besparingen. 

www.wesseling-transport.nl

Marcel Wesseling | LinkedIn

Frits Wilbrink | Directeur - Wilbrink & Van der Vlugt Makelaars

Frits Wilbrink | Directeur

Eigenlijk zouden ook al onze cliënten reminder.nl moeten gebruiken.

Onze makelaardij administratie is gericht op onze opdrachtgevers, maar niet op leveranciers. Het archiveren van onze inkoop contracten en overeenkomsten is toevertrouwd aan ordners. Met reminder.nl heb ik snel inzicht gekregen in contracten, alles centraal op een plaats, en ik hoef niet meer na te denken over opzegtermijnen en afloop van contracten. ReminderAlerts ontvang ik in mijn email, en met de voorbeeld opzegbrieven van reminder.nl is het opzeggen van een overeenkomst zo gebeurd.

Ons werkgebied en Ons Aanbod reikt tot ver buiten de bollenstreek. We zijn betrokken bij maatschappij, sport en cultuur initiatieven. Sponsorovereenkomsten of bijdragen in een project lopen zo nooit ongemerkt door, en houdt ons scherp op uitgaven. Met reminder.nl nooit meer iets vergeten.

www.onsaanbod.nl

Frits Wilbrink | linkedin

Rob Batenburg | Partner - Van Velzen van der Water Accountants

Rob Batenburg | Partner

Het gemak van het invoeren en beheren van de Reminders is een absolute uitkomst voor de vele lopende contracten die wij hebben.

Als accountant ben ik me ervan bewust dat cliënten hun eigen dossiers niet altijd goed op orde hebben. Een abonnement op reminder.nl helpt je na te denken over alle verplichtingen die je bent aangegaan.

Eenmaal aan de gang blijkt de stroom overeenkomsten, garanties, abonnementen en belangrijke documenten feitelijk eindeloos. Het resultaat is overzicht, en alles in één digitaal archief. Het overzicht biedt inzicht en controle over de financiele situatie. Ik ervaar dat het zowel bij consumenten als ondernemers vooral rust brengt. Als accountantskantoor juigen wij het gebruik van reminder.nl toe.

www.vvvdw.nl

Rob Batenburg | LinkedIn

Fred Bon | Financieel directeur - Athlon Car Lease Service Centres

Fred Bon | Financieel directeur

Nooit meer iets vergeten en één digitaal archief.

Als financieel directeur van de Beelen Groep, hebben we met 5 vestigingen te maken met heel veel overeenkomsten. Dé reden om met Reminder in zee te gaan was voor ons het digitaal archief van al onze lopende verplichtingen en contracten. Het ontvangen van meerdere ReminderAlerts naar meerdere ontvangers over onze verschillende vestigingen, was doorslaggevend in de besluitvorming.

Nooit meer zoeken naar overeenkomsten, nooit meer iets kwijt raken en altijd direct inzage in ons eigen archief online.

Ik ben zeer enthousiast over de geboden functionaliteit in combinatie met de lage abonnementskosten. De medewerkers van Reminder Nederland B.V. hebben ons ontzorgd door de volledige inventarisatie, het scannen van alle documenten en het invoeren van meer dan 100 Reminders voor ons te verzorgen. Het feit dat ik nu alles gedigitaliseerd en in één tool voorhanden heb, geeft mij vanuit de financiële verantwoordelijkheid en procescontrole enorm veel rust.

www.autocentrumbeelen.nl

Rene Vos | Financieel directeur - Horsman & Co Lisse B.V.

Rene Vos | Financieel directeur

Wij besparen nu jaarlijks zo'n vijftienduizend euro

Overeenkomsten, contracten, personeelsdossiers en facturatie hebben wij bij Horsman al jaren geleden volledig gedigitaliseerd. Maar door het simpelweg invoeren van deze garantietermijnen in reminder.nl, besparen wij ca. € 15.000,00 aan verborgen kosten op jaarbasis.

Ruim voor afloop van een contract, ontvangt de contract eigenaar een email waarin wordt herinnerd aan de expiratiedatum van het betreffende contract.
Ieder project werkt met een veelvoud aan leveranciers, ieder met zijn eigen voorwaarden en garantiebepalingen.

Ik adviseer iedereen om gebruik te maken van www.reminder.nl.

www.horsman.nl

Rene Vos | LinkedIn

Ruud Aarts | Directeur - Aartssport Lisse

Ruud Aarts | Directeur

Ja, ik ben klant! Stoere jongen als je NEE durft te zeggen tegen Peter Murauer...

En het klopt, reminder.nl is een handige tool voor ons als sportschool. De abonnementen van onze klanten zijn prima geadministreerd, maar de garanties en overeenkomsten van onze leveranciers hadden wij niet geregeld. Door reminder.nl ben ik nu altijd op tijd en ik kan optimaal gebruik maken van de garanties op apparatuur. 

Privé gebruik ik reminder.nl inmiddels ook. 

www.aartssportlisse.nl

Ron de Ruiter - Notariskantoor De Ruiter

Ron de Ruiter

Alle vertrouwelijke informatie goed en overzichtelijk gedocumenteerd en gearchiveerd.

Ik ken Peter inmiddels zo'n 10 jaar, zowel als leverancier als via het plaatselijke verenigingsleven. Ik heb hem in die tijd leren kennen als een zeer betrouwbaar persoon die altijd zijn afspraken nakomt.

Toen Peter mij het idee achter reminder.nl uitlegde, was ik meteen enthousiast.
Ik maak in mijn praktijk geregeld mee, dat cliënten en andere belanghebbenden geen goed en duidelijk overzicht kunnen bieden in lopende contracten en verplichtingen.

reminder.nl biedt een uitstekende oplossing om daarin op een prijsvriendelijke wijze overzicht te creëren. Bovendien worden termijnen bewaakt, zodat men daar zelf geen tijd meer aan hoeft te besteden. Daarmee worden tijd en kosten bespaard.

www.notariskantoorderuiter.nl

Ron de Ruiter | LinkedIn