Alle functies

Zo werkt reminder.nl voor bedrijven


Functionaliteiten _loginHieronder treft u, in het kort, een overzicht hoe u zelf met ons systeem aan de slag kunt. Wilt u echter álle werkzaamheden aan ons uitbesteden, klik dan hier.

Als u zelf met ons systeem aan de slag wilt en bij ons aanmeldt, ontvangt u een email met activeringslink. Na activatie kunt u met het opgegeven emailadres en wachtwoord inloggen.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat de bescherming van uw data bij reminder.nl zich moet kunnen meten aan de allerhoogste standaarden. Na inloggen komt u terecht op ons beveiligde reminder platform.

 

Functionaliteiten _dashboard

Dashboard

Het dashboard (https://mijn.reminder.nl) is hét startpunt voor het aanmaken en beheren van uw Reminders, Account en Abonnement.

Het dashboard biedt u een overzichtelijke weergave van de Reminders, die u
zelf hebt ingesteld, die binnenkort leiden tot een ReminderAlert, of waar u actie op moet ondernemen.

Wanneer u vragen heeft of hulp nodig heeft, dan staan wij voor u klaar via chat, email of telefoon.

 

Functionaliteiten _reminder

Reminders

Het aanmaken en beheren van Reminders hebben wij voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat u in een handomdraai zelf al uw contacten en andere belangrijke papieren in het systeem kunt opnemen.

In een keuzemenu bieden wij als suggestie zoveel mogelijk contractvormen aan. Per contractvorm kunt u kiezen uit vele leveranciers en fabrikanten.
U bent uiteraard vrij om zelf partijen toe te voegen.

Geeft u een einddatum én een opzegtermijn op, dan ontvangt u tijdig een ReminderAlert.

 

Functionaliteiten _profiel

Uw Account

Binnen accountbeheer kunt u eenvoudig instellingen wijzigen. Zo kunt u een Profiel aanmaken en beheren. Vanaf het BUSINESS abonnement kunt u zelf meerdere gebruikers binnen uw account aanmaken en beheren.

Reminder laadt standaard een set aan Labels, maar u kunt binnen uw account zelf de Labels aanpassen naar eigen wens. Tot slot kunt u algemene Reminder instellingen wijzigen, waarbij u de standaard instellingen overschrijft. 

 

Functionaliteiten _abonnement

Uw Abonnement

Zoekt u meer functionaliteiten dan kunt u eenvoudig zelf uw Abonnement upgraden. 

U ontvangt een email met activeringslink van uw geupgrade abonnement. Na activatie kunt u direct gebruik maken van de extra functionaliteiten.

Het gebruik van reminder.nl begint met inloggen.

U ontvangt een email met activeringslink. Na activatie kunt u met het opgegeven email adres en wachtwoord inloggen.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat de bescherming van uw data bij reminder.nl zich moet kunnen meten aan de allerhoogste standaarden. Na inloggen komt u terecht op ons beveiligde reminder platform.