Routebeschrijving Hogehilweg 10 Amsterdam Zuidoost, 020-2610160

Zo kunt u ons kantoor bereiken

Vanuit Schiphol/Den Haag/Rotterdam (A4, A13)
Volg de A4 in de richting Amsterdam en neem na de Schipholtunnel de A9 in de richting Amstelveen/Utrecht. Bij knooppunt Holendrecht de A9 richting Amersfoort volgen en neem de tweede afslag S111 (Afrit 3 Zuidoost/AMC). Aan het einde van de afrit rechtsaf. Na de eerste kruising rechtsaf (richting IKEA). Vervolgens gaat u ter hoogte van de IKEA (na Shell tankstation aan uw rechterhand) met de bocht mee naar links. Bij de tweede kruising rechtsaf (Hogehilweg). Na 50 meter vindt u aan de rechterkant het pand van Reminder Nederland B.V. Hier kunt u bij de slagboom aanbellen en vervolgens parkeren. Reminder Nederland zit op de vijfde verdieping. 

Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 in de richting Amsterdam. Bij knooppunt Holendrecht de A9 richting Amersfoort volgen en neem de tweede afslag S111 (Afrit 3 Zuidoost/AMC). Aan het einde van de afrit rechtsaf. Na de eerste kruising rechtsaf (richting IKEA). Vervolgens gaat u ter hoogte van de IKEA (na Shell tankstation aan uw rechterhand) met de bocht mee naar links. Bij de tweede kruising rechtsaf (Hogehilweg). Na 50 meter vindt u aan de rechterkant het pand van Reminder Nederland B.V. Hier kunt u bij de slagboom aanbellen en vervolgens parkeren. Reminder Nederland zit op de vijfde verdieping. 
 
Vanuit Almere/Amersfoort (A1)
Volg de A1 in de richting Amsterdam en neem de A9 in de richting Amstelveen. Neem afslag S111 (afrit 3 Zuidoost/AMC) Aan het einde van de afrit rechtsaf. Na de eerste kruising rechtsaf (richting IKEA). Vervolgens gaat u ter hoogte van de IKEA (na Shell tankstation aan uw rechterhand) met de bocht mee naar links. Bij de tweede kruising rechtsaf (Hogehilweg). Na 50 meter vindt u aan de rechterkant het pand van Reminder Nederland B.V. Hier kunt u bij de slagboom aanbellen en vervolgens parkeren. Reminder Nederland zit op de vijfde verdieping. 
 
Vanuit Amsterdam (A10)
A10 (ringweg Noord, door Zeeburgertunnel); A1 richting Amersfoort; A9 richting Den Haag/Schiphol, afslag S111 (afrit 3 Zuidoost/AMC); aan het einde van de afrit rechtsaf. Na de eerste kruising rechtsaf (richting IKEA). Vervolgens gaat u ter hoogte van de IKEA (na Shell tankstation aan uw rechterhand) met de bocht mee naar links. Bij de tweede kruising rechtsaf (Hogehilweg). Na 50 meter vindt u aan de rechterkant het pand van Reminder Nederland B.V. Hier kunt u bij de slagboom aanbellen en vervolgens parkeren. Reminder Nederland zit op de vijfde verdieping.
 
Openbaar vervoer
Neem de metro richting "Gein" (de metro is te bereiken via de NS-stations Centraal, Duivendrecht, Sloterdijk, Amstel, Bijlmer en WTC). Verlaat de metro bij de halte genaamd "Bullewijk" en verlaat het station via de noordzijde. Onderaan de trappen linksaf en over een kleine witte brug. Hierna begint de Hogehilweg.  Na 100 meter vindt u aan de linkerkant het pand van Reminder Nederland B.V. Reminder Nederland zit op de vijfde verdieping.