Voor wie is reminder.nl?

Particulier gebruik

Wanneer lopen eigenlijk uw verzekeringen af? Of uw telefoonabonnement. Echt, voor u het weet zit u opgezadeld met een overeenkomst, die u veel geld kost en die totaal niet meer bij u past. Daarom is reminder.nl ideaal voor consumenten. Speciaal voor hen hebben wij een speciaal Starters abonnement voor slechts € 1,00 per maand, dat in meeste gevallen afdoende is om uw prive verplichtingen en belangrijke documenten te archiveren en ReminderAlerts te ontvangen bij naderende opzegtermijnen.

Serena DriehuizenSerena Driehuizen over reminder.nl: "Eerlijkheid gebied me te zeggen, dat ik mijn bonnetjes en overeenkomsten niet goed heb opgeborgen. Bonnetjes raken vaak kwijt, en bevestigingen of contracten verdwijnen in een adminstratie ordner. En als ik iets nodig heb, is de kans groot dat ik moet zoeken. Herkent u zich in dit beeld? Ik heb de ReminderChecklist helemaal doorgewerkt en alle documenten gescand en toegevoegd. Totaal meer dan 15 Reminders geworden. Is een behoorlijke klus geweest, maar ik heb zo'n heerlijk opgeruimd gevoel en daardoor rust. Via het zoekveld kan ik in MijnReminder alles makkelijk vinden". 

 

Femke Lubbe

 Femke Lubbe over reminder.nl: "Scannen van contracten? Ik heb gewoon met mijn smartphone foto's gemaakt van alle contracten en die geladen in MijnReminder. Behalve overeenkomsten kun je ook al je garantiebewijzen laden als Reminder. Verloopt de garantie op mijn telefoon, dan wordt ik tijdig geinformeerd met een ReminderAlert. Handig toch! Ik heb van mijn telefoon abonnement een aparte Reminder aangemaakt die mij 2 maanden voor afloop van de abonnementsperiode een ReminderAlert stuurt".

 

Ook particulieren kunnen aanzienlijke besparingen realiseren door contracten, garantiebewijzen en overige documenten goed te gaan beheren. Zodra een opzegtermijn of belangrijke datum nadert, dan wordt er een ReminderAlert verstuurd per email. De service bevat tevens bruikbare opzegbrieven waarmee overeenkomsten pro forma en formeel worden opgezegd.